BURSA / ORHANGAZİ - Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu

May

Okulumuzun öğrencileri tarafından hazırlanan bilimsel ürün ve projelerden oluşan ve yürütücülüğünü Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Tuğba CEYLAN KURTKAYA' nın yaptığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı 16 Mayıs Perşembe günü yapıldı. Bilim Fuarına Orhangazi Kaymakamı Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU, İlçe Emniyet Müdürü Erol YAVUZ, İlçe Jandarma Komutanı Selim KURTOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SAKARYA, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet İNCE, Emel DEDE, Halil DAL okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Tüm stantları gezen protokol üyeleri ve ziyaretçiler öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldılar. Kaymakam KARAMEHMETOĞLU, fuarın hazırlanmasında emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek teşekkür etti.

May

İmam Hatip Ortaokulları arası 11.si düzenlenen Arapça Şiir Yarışmasında okulumuzu başarı ile temsil eden N.E.D.' i kutluyor, danışman öğretmenlerimiz İrem DURMAN ve Merve TALAŞ'a teşekkür ediyoruz.

May

8 Mayıs Çarşamba günü okulumuzda Müdür Yardımcımız Cengiz Özarslan koordinesiyle kermesimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

7Mayıs Salı günü Tügva Kitap Kurdu Bilgi Yarışmalarında toplamda 46 Gurup 240 öğrencimiz Müdür yardımcımız Cengiz Özarslan koordinesinde yarıştı. Birinci olan öğrencilerimize, sınıf öğretmenlerine, organizasyonda görev alan başta Tuba Polat, Seda Gürbüz, Funda Ö. Eroğlu olmak üzere Türkçe öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Elinize emeğinize sağlık...

May

6 Mayıs 2024 Pazartesi günü Sölöz Ortaokulu tarafından ilçemiz çapında 5. sınıflar arası İngilizce Yarışması düzenlendi.

Okulumuz adına yarışan G. E. K. 2. olmuştur. Öğrencimizi kutluyor, danışman Mehmet ÖDEMİŞ hocamızı tebrik ediyoruz.

May

İmam Hatip Ortaokulu olarak 5/A ve 5/B sınıflarının Kur’a-ı Kerim öğretmenleri Burcu Diler ve Fatma Zehra İlhan’ın düzenlemiş olduğu “Kur’an okuyorum” isimli kutlaması hediyeler, belgeler, ikramlar eşliğinde gerçekleştirilmiştir.

May

Kut'ül Amare Zaferinin 108 yıl. dönümü kutlama programı okulumuzda gerçekleştirildi. Programa ilçe kaymakamı Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU, ilçe milli eğitim müdür vekili Halil DAL, İlçe milli Eğitim şube müdürü Ahmet İNCE, okul müdürleri veliler katılım sağladı. Öğretmen ve öğrencilerin hazırldıkları çeşitli gösteriler sergilendi. Program resim sergisi ile sona erdi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. İlçe Kaymakamı KARAMEHMETOĞLU programın hazırlanmasında emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek teşekkür etti.

Okul idaresi olarak programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Çedes projesi kapsamında Burcu Diler ve Fatma Zehra İlhan hocalarımızın eşliğinde öğrencilerimizle okulumuzun bahçesine fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik, öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrendiği faydalı bir etkinlik oldu.

May

21 Nisan Pazar Günü yapılacak olan Bursluluk Sınavına katılacak 5-6-7-8.sınıf öğrencilerimize sınava hazırlık çalışmaları kapsamında ikisi okulda dördü online olmak bu hafta 6 Deneme Sınavı Uygulaması yapıldı. Ayrıca sınav öncesi ve sınav günü dikkat etmeleri gereken hususlar ile ilgili öğrencilerimize Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

May

Okul Sporları Hava Modelciliği İl Müsabakalarında Model Uçak Kategorisi A. E. T. (Küçükler Ferdi Erkek) İl Birincisi N. V. (Küçükler Ferdi Kız ) İl Birincisi Kağıt Uçak Kategorisi A.E. T. ( Küçükler Ferdi Erkek ) il Birincisi

May

Bakanlığımız tarafından Türkiye Genelinde 16 Nisan 2024 Salı günü yapılan 6. Sınıf İngilizce CEFR A1 Seviye Kazanım Değerlendirme sınavı okulumuzda yapıldı.

Nis

Okul sporları Geleneksel Türk okçuluğu branşında okulumuz 4 takımıyla öğretmenimiz Bilal Gökçe gözetiminde katıldı. Yıldız erkekler takılmımız bölge yarışmalarına katılma hakkı kazandı. Öğrencilerimizin müsabaka günü ulaşımını sağlayan Orhangazi Belediyesi'ne kostüm ve ekipmanlarda destek veren okul idaresine, öğretmenlerine okul aile birliği başkanına, öğrenci velilerine hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.