May

İmam Hatip Ortaokulu olarak 5/A ve 5/B sınıflarının Kur’a-ı Kerim öğretmenleri Burcu Diler ve Fatma Zehra İlhan’ın düzenlemiş olduğu “Kur’an okuyorum” isimli kutlaması hediyeler, belgeler, ikramlar eşliğinde gerçekleştirilmiştir.

May

Kut'ül Amare Zaferinin 108 yıl. dönümü kutlama programı okulumuzda gerçekleştirildi. Programa ilçe kaymakamı Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU, ilçe milli eğitim müdür vekili Halil DAL, İlçe milli Eğitim şube müdürü Ahmet İNCE, okul müdürleri veliler katılım sağladı. Öğretmen ve öğrencilerin hazırldıkları çeşitli gösteriler sergilendi. Program resim sergisi ile sona erdi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. İlçe Kaymakamı KARAMEHMETOĞLU programın hazırlanmasında emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek teşekkür etti.

Okul idaresi olarak programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Çedes projesi kapsamında Burcu Diler ve Fatma Zehra İlhan hocalarımızın eşliğinde öğrencilerimizle okulumuzun bahçesine fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik, öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrendiği faydalı bir etkinlik oldu.

May

21 Nisan Pazar Günü yapılacak olan Bursluluk Sınavına katılacak 5-6-7-8.sınıf öğrencilerimize sınava hazırlık çalışmaları kapsamında ikisi okulda dördü online olmak bu hafta 6 Deneme Sınavı Uygulaması yapıldı. Ayrıca sınav öncesi ve sınav günü dikkat etmeleri gereken hususlar ile ilgili öğrencilerimize Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

May

Okul Sporları Hava Modelciliği İl Müsabakalarında Model Uçak Kategorisi A. E. T. (Küçükler Ferdi Erkek) İl Birincisi N. V. (Küçükler Ferdi Kız ) İl Birincisi Kağıt Uçak Kategorisi A.E. T. ( Küçükler Ferdi Erkek ) il Birincisi

May

Bakanlığımız tarafından Türkiye Genelinde 16 Nisan 2024 Salı günü yapılan 6. Sınıf İngilizce CEFR A1 Seviye Kazanım Değerlendirme sınavı okulumuzda yapıldı.

Nis

Okul sporları Geleneksel Türk okçuluğu branşında okulumuz 4 takımıyla öğretmenimiz Bilal Gökçe gözetiminde katıldı. Yıldız erkekler takılmımız bölge yarışmalarına katılma hakkı kazandı. Öğrencilerimizin müsabaka günü ulaşımını sağlayan Orhangazi Belediyesi'ne kostüm ve ekipmanlarda destek veren okul idaresine, öğretmenlerine okul aile birliği başkanına, öğrenci velilerine hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Kur'an Kursumuzun Ramazan etkinliklerinden…

Nis

Ramazan boyunca hafız öğrencilerimiz tarafından mescitlerimizde mukabele okunarak hatimlerimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen meslek dersi öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan, gönüllerin sultanı mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu olarak Ramazan Kumanyası kampanyası hazırladık. Öğrenci-veli-öğretmen işbirliğiyle çıktığımız bu hayır yolunda, içinde 15 kalem temel gıda ürünü olan 150 adet kumanya hazırladık. Yardımlaşma ve paylaşmanın hazzını yaşayan öğrencilerimizin heyecanı, kumanyaları evlerine kadar taşıdığımız ihtiyaç sahiplerinin mutluluğunu görmek pahabiçilemez. Gönlü güzel öğrencilerimizi, bu güzel evlatları yetiştiren velilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Allah razı olsun.

Nis

Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Okul Müdür Yardımcımız Cengiz ÖZARSLAN’ın koordinesiyle 8. Sınıf kız öğrencilerimizle iftar programımızı gerçekleştirdik. Kendisine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında yapılan bilgi yarışmalarının birincilerine ödülleri verildi. Yarışmayı düzenleyen Cevdet Dilber hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

On bir ayın sultanı Ramazan Ayı münasebetiyle, okulumuzda meslek dersi öğretmenleri tarafından "Peygamberimizin Hayatı" temalı sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. 5. Sınıflarda 5/A KK 6. Sınıflarda 6/B KK 7. Sınıflarda 7/C Dil 8. Sınıflarda 8/E sınıfları gösterdikleri üstün performansla 1. oldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.